Chevrolet je bil ustanovljen 3. novembra 1911. To sta bila dva človeka – Louis Chevrolet in William Durant. Kot večina ameriških avtomobilskih podjetij je bil njen dom Detroit. Leta 1915 je Chevrolet prodal Durantu svoje delnice, kar je pomenilo začetek nove dobe v zgodovini blagovne znamke.

VIN Preverite Chevrolet

Vendar pa je imela družba težave. Leta 2013 je napovedala konec prodaje avtomobilov ameriške blagovne znamke v Evropi, razen v Rusiji in Skupnosti neodvisnih držav, do konca leta 2015.
Ta odločitev je bistveno težje kupiti nov Chevrolet, kot so npr. Spark, Aveo, Malibu in Cruze. Veliko ljudi ostaja le sekundarni trg, ki je vedno obremenjen s precejšnjimi tveganji. Pogosto ne vemo, ali naš sanjski avto dejansko ni bits in številke na števcih so pravilne. Pomoč pri ugotavljanju takšnih dejstev bo pomagala identifikacijsko številko vozila. Na registrski tablici VIN lahko gledamo na tleh pod potniškim sedežem, na pokrovu armaturne plošče ali na fiksnem elementu pregrade. Vsi modeli niso tako preprosti. Niste prepričani, kje boste našli identifikacijsko številko vašega vozila? Tu lahko preverite. Po uspešnem iskanju časa za VIN Check Chevrolet. Dekodiranje VIN ni problem, če uporabljate ustrezna orodja. Da bi izpolnili vaša pričakovanja, nudimo v naših rokah naše novo orodje. Spodaj vnesite svojo številko VIN in prejmite brezplačno poročilo o zgodovini vašega avtomobila!

VIN Številka vašega Chevroletovega najdete tukaj.
Ne pozabite, da pred nakupom preverite zgodovino vozila. To naredite tako, da vnesete VIN številko Chevrolet spodaj: